Magazin

Kövesd velünk a technológiai újdonságokat!

A SilverStone is bejelentette RGB-s AIO folyadékhűtéseit

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Nagyjából 5 éve dobta a piacra a SilverStone a Tundra sorozatú, TD02 és TD03 névre hallgató kompakt folyadékhűtéseit, melyeket később LITE és SLIM megoldások követtek. A mai trendeknek megfelelően a gyártó piacra dobta címezhető RGB világítással rendelkező frissítéseit, a TD02-RGB és RD-03 modelleket.

Apumpa dizájn az elődökhöz képest megváltozott, felkészülve az RGB világításra. Míg a TD02-RGB két darab 120 mm-es ventilátorral és 274 mm hosszú radiátorral rendelkezik, addig a RD03-RGB-re egy darab 120 mm-es ventilátor és egy 154 mm-es radiátor a jellemző. Mindkét esetben a ventilátorok 600 és 2200 RPM között képesek működni, miközben 34,8 dBA zajszintet és 83,7 DFM légáramlást produkálnak.   

Ami az RGB világítást illeti, ebben az esetben is az RGB-s folyadékhűtéseknél megszokott a módszer, azaz két lehetőség áll rendelkezésre. Az egyik a manuális vezérlés a mellékelt vezetékes kontroller segítségével, a másik pedig az alaplappal történő összekapcsolás, amikor is az alaplapi szoftver segítségével vezérelhetjük (akár más hardverekkel és az alaplappal összehangolva) az effekteket.

A SilverStone Tundra TD02-RGB és TD03-RGB folyadékhűtések kompatibilisek az Intel LGA 775, 1150, 1151, 1155, 1366, 2011 és 2066 foglalatokkal, valamint az AMD AM2, AM3, AM4, FM1 és FM2 foglalatokkal egyaránt.

Az újdonságok árai egyelőre nem ismertek. További információkért látogassatok el a gyártó oldalára. (link: https://www.silverstonetek.com/product_cooling.php?tno=1&area=en )

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]A cikket írta:
A Rendszerigény.hu csapata
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Lépj velünk kapcsolatba!

Írj nekünk és kollégáink a lehető leghamarabb válaszolnak!