Magazin

Kövesd velünk a technológiai újdonságokat!

Az MSI bejelentette egyedi hűtéssel ellátott Geforce RTX 2070-es modelljeit

[vc_row][vc_column][vc_column_text]
Az MSI bejelentette egyedi hűtéssel ellátott Geforce RTX 2070 grafikus kártyáit, melyek között többféle modellt találunk.

A Geforce RTX 2070 Gaming Z a TWIN FROZR sorozat már hetedik generációja, ami ebben az esetben két darab 10 cm-es TORX 3.0 ventilátort jelent, ami hatalmas mennyiségű légáramot és alacsony zajszintet eredményez. A piros színű borítást, ami a korábbiakban a Gaming modelleket jellemezte, leváltotta egy visszafogottabb szürke/fekete szín, mely mellé a Mystic Light RGB világítása párosul, melyet természetesen szoftveresen lehet vezérelni. Ami az órajeleket illeti, 1410 Mhz-es alap és 1830 Mhz-es Boost GPU a jellemző.

A Geforce RTX 2070 Duke egy három ventilátorral ellátott hűtést kapott. A megbízható hűtési teljesítményről a TORX Fan 2.0 ventilátorok gondoskodnak,. melyek dupla golyóscsapágyakkal lettek ellátva. Ebben az esetben a magas hűtési teljesítmény és a megbízható működés a prioritás. A grafikus kártya GPU-ja 1410/1755 MHz-es órajeleken működik.

A Geforce RTX 2070 ARMOR két ventilátorral rendelkezik. A grafikus kártya az ARMOR dizájnt kövezi, ami egy fémes kinézetet eredményez. A Torx 2.0 ventilátorok gondoskodnak a magas hűtési teljesítményről, melyek adott esetben le is képesek állni a Zero Frozr technológiának köszönhetően, így ha a grafikus kártya alacsony terheltségi szinten van, akkor nem produkál zajt. A videókártya hátlapja Mystic Light RGB LED világítást kapott, mely az MSI Mystic Light szoftverével vezérelhető. A Geforce RTX 2070 ARMOR GPU órajele 1410/1740 Mhz.

A Geforce RTX 2070 Aero fehete/szürke borítást kapott zöld csíkokkal fűszerezve. Az AERO grafikus kártyák olyan ventilátorokkal lettek ellátva, melyek a beszívott levegőt a hűtőbordákon keresztül a hátsó szellőzőkön keresztül fújják ki. Ez a megoldás tökéletes korlátozott légáramú környezetben vagy professzionális használat esetén. Ez a legalacsonyabb órajelű modell, hisz a GPU Boost órajele 1620 Mhz.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]A cikket írta:
A Rendszerigény.hu csapata
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Lépj velünk kapcsolatba!

Írj nekünk és kollégáink a lehető leghamarabb válaszolnak!