Magazin

Kövesd velünk a technológiai újdonságokat!

A TCL bemutatta legújabb hangprojektorait

A TCL a nyári sportesemények idején nem csak a képet biztosítja az otthoni környezetben szurkolók számára, de hozzáillő hanggal is igyekszik az élményt garantálni. Enek eredményeképp két új hangprojeltorral érkezik, melyek még júniusban a boltok polcaira kerülnek.

Az S45H hangprojeltor egy 60 x 98 x 810 mm-es méretekkel ellátott 2.0 csatornás megoldás, mely Dolby Atmos támogatással és 100W-os magszimális teljesítménnyel rendelkezik. Az S55H ezzel szemben 2.1 csatornás hangrendszer, mely egy ugyancsak 60 x 98 x 910 mm-es magassugárzót kapott, melyhez kiegészítésképp tartozik egy 195 x 195 x 320 mm-es méretű mélynyomó is, melyek összteljesítménye 200W. A hangprojektor 2.1-es HDMI csatlakozással, e-ARC támogatással rendelkezik a DTS és Bluetooth X támogatás mellett.

Mindkét hangprojektor kristálytiszta beszédhangokat és énekhangokat garantál a hű és mély basszus kíséretében. A TCL kifejlesztett egy úgynevezett „Bass Enhancement System”-et, mely a hardver és szoftver összehangolásával biztosítja a bassus teljesítményének maximalizálását.

Az S45H kicsinek tűnik, de a kompakt burkolat alatt nagy erő rejlik az innovatív megoldásoknak köszönhetően, mely komoly basszust és dinamikus hangzást biztosít még a mélynyomó hiányában is. Mindkét modell AI-Sonic Adaptation kalibrációs opcióval van felszerelve, mely a helységre szabva biztosítha a legjobb hangvisszaadást.

A TCL S45H és TCL S55H 199, valamint 299 eurós ajánlott fogyasztói árcédulával kerül június végén a boltok polcaira.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Lépj velünk kapcsolatba!

Írj nekünk és kollégáink a lehető leghamarabb válaszolnak!