Magazin

Kövesd velünk a technológiai újdonságokat!

Csúszik a Ryzen 9000 sorozatú processzorok megjelenése

Az AMD a napokban bejelentette a Ryzen 9000 processzor családot és ezzel egyidőben prezentálta az új generációs ZEN 5 architektúra specifikációit. Megjelenési dátumot is kapott a sorozat, mely időpont a július 31. volt. Rüvid idon belül változott a helyzet, úgyanis az AMD olyan dolgokat vett észre, melynek eredményeképp Jack Huynh bejelentette a sorozat piacra dobásának csúszását.

Nem kell viszont megijedni, nem a lapkákkal van probléma, hanem a lapkák validásálával, így olyan modelleket kell visszahíni, melyek nem estek át a megfelelő tesztfolyamatokon.

A Ryzen 9000 sorozatú processzorok megjelenése két fázisban fog történni egy későbbi időpontban, pontosabban kettőben. A Ryzen 7 9700X és Ryzen 5 9600X processzorok értékesítése augusztus 8-án kezdődik, míg a Ryzen 9 9950X és Ryzen 9 9900X modellek augusztus 15-től kerülnek a boltok polcaira.  

Jack Huynh elmondta, hogy tisztában van vele, mennyire várják a felhasználók az új sorozatot, és ennek a gyártónál kimondottan örülnek. Ezért is mennek még egy kört, hogy a processzorok maximálisan megfeleljenek a minőségi elvárásoknak, hogy a felhasználók számára egyetlen lapka se okozzon csalódást.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Lépj velünk kapcsolatba!

Írj nekünk és kollégáink a lehető leghamarabb válaszolnak!