Magazin

Kövesd velünk a technológiai újdonságokat!

A Glorious bemutatja az új lineáris billentyűzetet – a Glorious Fox Linear Switchet

Glorious Gaming bejelentette mechanikus kapcsolóinak legújabb kiegészítését, a Glorious Fox Linear Switchet.

A Glorious Fox lineáris kapcsolója simább, mint sima, ultra-sima d POM polimerrel van bevonva, amely karcsú kenőanyaggal van bevonva, hogy megakadályozza a mozgást; csúsznak. Az előre felvitt kenőanyaggal párosított prémium POM polimer biztosítja, hogy minden kapcsoló kielégítően sima legyen, és hasonlóan kellemes hangprofilt adjon gépelés közben.

A Glorious Fox kapcsolóit szigorúbb tűréshatárokra tervezték és gyártották, amelyek polimer szárral és sima kenőanyaggal párosítva kielégítő, pontos és stabil billentyűleütést biztosítanak a billentyűk túlzott ingadozása vagy nem kívánt zaj nélkül.

A 45 g-os működtető erővel a Glorious Fox lineáris kapcsolói tökéletesen kiegyensúlyozottak a gyors billentyűleütésekhez a gyors tempójú játékokban, miközben elég tartósak ahhoz, hogy megakadályozzák a véletlen billentyűleütéseket. A varázslatokra való várakozás vagy a ritka borításon való áthaladás már a múlté a Fox esetében, a sima lineáris kapcsolónak nulla a távolsága az aktiválási és a visszaállítási pontok között, így a Fox kapcsolóinak gyors egymásutánban történő spammelése a billentyűleütések közötti késés nélkül.

Tökéletes egyablakos megoldás kezdőknek

Függetlenül attól, hogy a játékosok csak most kezdik megépíteni első billentyűzetüket, vagy frissítik megbízható kártyájukat, a Glorious Fox kapcsolók elég nagy csomagban kaphatók ahhoz, hogy ISO- és ANSI-billentyűzetekhez is elférjenek, egyetlen doboz 110 Fox kapcsolóval, amely 65%-os teljes lefedettséget kínál. 75% és 100% méretű billentyűzetek. A Glorious Fox a tökéletes egyablakos megoldás a billentyűzet testreszabásának világába való belépés egyszerűsítésére, a felhasználók minden kapcsolót megkaphatnak, amelyre szükségük lehet egy egyszerű csomagban.

Az RGB szerelmeseinek szabva

Az RGB szerelmeseinek ideális Glorious Fox kapcsolók átlátszó felső és alsó burkolattal rendelkeznek, hogy az RGB világítás csúcsfényességet és pontos színeket bocsásson ki. Az átlátszatlan és áttetsző kapcsolóburkolatokhoz képest az átlátszó burkolatok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a választott világítási profillal teljesen elárasztsák billentyűzeteiket egy gyönyörű RGB-fényben.

Univerzális kompatibilitásra készült

A Glorious Fox kapcsolók mindenre készen állnak, és 3 tűs konfigurációban kaphatók, így kompatibilisek mind a 3 tűs lemezre szerelhető kártyákkal, mind az 5 tűs PCB-kártyákkal. A széles körű támogatás azt jelenti, hogy a kezdő építők vagy újítók nem maradnak le a hihetetlenül gördülékeny sajtóról, akár használják a Glorious GMMK-t, akár nem. Hasonlóképpen, a sokoldalú Cross Stem kialakítás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy billentyűzetüket a Glorious Keycap vagy KeyCapsule készletek teljes skálájával szereljék fel, miközben továbbra is támogatja a számos harmadik féltől származó billentyűzetet.

A korábban csak a GMMK 2 és Pro előre beépített billentyűzetekben elérhető Glorious Fox Linear Switch mostantól külön is megvásárolható.

A Glorius Fox switch 110 csomag 39,99 eurós ajánlott fogyasztói árcédulát kapott.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Lépj velünk kapcsolatba!

Írj nekünk és kollégáink a lehető leghamarabb válaszolnak!