Magazin

Kövesd velünk a technológiai újdonságokat!

Megérkeztett a Corsair új AIO processzorhűtő családja az ICUE LINK TITAN RX RGB

A Corsair a napokban bemutatta legújabb processzorhűtő családját, az iCUE LINK TITAN RX RGB-t, mely 240, 280 és 360 mm-es radiátorral ellátott modellekkel érkezik. Az újdonságok monden téren fejlődtek az elődökhöt képest, melyet hosszú tervezés előzött meg az új technológiákra és a korábbi díjnyertes hűtésekre alapozva. Ennek eredményeképp az új hűtők teljesítményben, kinézetben és használhatóságban is új szintre lptek, különös tekintettel az iCUE Link csatlakozásra.

Az új DlowDrive, háromfázisú motor magasabb áramlási sebességet tesz lehetővé, mely növeli a hőfelvétel intenzitását az újragondolt coldplate-en keresztül.

A gyártó a hűtésekre 120 és 140 mm-es RX sorozatú ventilátorokat szerelt, melyek a magas statikus nyomásuknak és nagy légáramlásuknak köszönhetően kimondottan radiátorokra valók. A 120 mm-es modellek 480 és 2400 RPM közötti fordulatszám tartományban működnek (63,1 CFM maximum), míg a 140 mm-es légkavarók 400 – 2000 RPM-en (82,5 CM maximum) képesek forogni. Az RGB LED-el ellátott ventilátorok mellett a pumpa borítása is kapott 20, egyenként címezhető RGB LED-et. Érdekesség, hogy ez a burkolat cserélhető beépített ventilátorral szerelt változatra – mely nagy segítség a VRM hűtésében – és LED kijelzővel ellátott változatra.

A hűtések kompatibilisek a modern Intel és AMD foglalatokkal és monden típus fehér, valamint fekete színben kerül a boltok polcaira.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Lépj velünk kapcsolatba!

Írj nekünk és kollégáink a lehető leghamarabb válaszolnak!