Magazin

Kövesd velünk a technológiai újdonságokat!

A Sharkoon bemutatta REBEL C70G RGB White számítógépházát

Az előlapon elegáns faberakásával és csavarnélküli edzett uveg oldallapjával a Rebel C70G RGB stílusos megjelenést kölcsönöz minden gamer saroknak, nappalinak, dolgozószobának. A feltűnő megjelenés mellett a belső kialakítás is átgondolt és a hűtés szerelmesei megtalálják számításaikat az akár 11 darab 120 mm-es ventilátor beépíthetőségének lehetőségével. A ház összesen négy darab 120 mm-es PWM ventilátort kapott, címezhető RGB világítással, melyek közül 3 darab elől, egy pedig hátul került beszerelésre. A könnyebb tisztíthatóság jegyében a ház alján elhelyezett porszűrő kivehető. AZ elülső panel lehetőséget ada egy akár 360 mm-es radiátor beszerelésére és ez igaz az alaplapi tálca melletti és feletti részre is.

A Rebel C70 egy gumírozott felületű grafikus kártya tartóval is rendelkezik, ami a nehezebb VGA-k optimális, feszültségmentes használatát segíti elő. Ebben az esetben is opció – Ahogy a Rebel C sorozatnál – a Vertical Graphics Card Kit 4.0 beszerelése a videókártya függőleges telepítéséhez.

A Revel C70 akár három darab 3,5 hüvelykes, vagy három darab 2,5 hülyvekes merevlemezt képes fogadni. Ezen felül 40 cm-es grafikus kártya, 16,5 cm magas processzorhűtő és 27 cm hosszúságú grafikus kártya a maximálisan megengedett.

A Ház rendelkezik két USB Type-A és egy USB-C porttal, valamint egy TRRS porttal a hang és mikrofon számára. A ház 119,90 eurós ajánlott fogyasztói árcédulát kapott.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Lépj velünk kapcsolatba!

Írj nekünk és kollégáink a lehető leghamarabb válaszolnak!